Waarom groeit mijn baard niet?

baard baard groei stimuleren baardgroei derma roller haarzakjes

Veel jonge mannen en daarnaast ook volwassen mannen lopen tegen hetzelfde probleem aan "mijn baard groeit niet dicht." De oplossing is simpel.

Hoe werkt baardgroei?

Sommige mannen hebben weinig baardgroei en sommige hebben net die plekjes die maar niet dicht willen groeien. Maar de vraag is waarom? Waarom lukt het jou niet maar je maten wel? Dit heeft te maken met je hormonen en je genen. Een baard ontstaat meestal zodra je de pubertijd in gaat. Het testosteron gehalte gaat omhoog waardoor je haarzakjes in je baard worden gestimuleerd om te groeien. 


Dit betekent natuurlijk niet dat als je baard niet vol groeit, je een laag testosteron gehalte hebt want een baard is voornamelijk erfelijk. Dan weet je in ieder geval dat het dus niet aan jou ligt!


Wat kan je eraan doen?

Dit betekent natuurlijk niet dat je er niks aan kan doen! Door de verse producten die wij hier bieden, kunnen wij jullie helpen om die baard lekker vol te krijgen! Door het gebruiken van een Derma Roller wordt de haar groei gestimuleerd. Deze roller maakt kleine gaatjes in de huid en raakt de haar zakjes ook. Door van te voren de spray te gebruiken op de Derma Roller om alles goed schoon te houden en de olie te smeren om de baard een glans te geven, oogt jouw baard automatisch voller en zal je snel verschil gaan zien. Natuurlijk is dit niet al in de eerste week want patience is key.